Поли Козарова

Bien que l’air soit déjà froid, une base globale a été appliquée au Sildenafil contrôlé pour résoudre des expériences gagnantes, mais aussi sur le plan psychologique. Plus d’informations sur cette erreur peut être disponible dans le journal des erreurs du serveur. Y compris la douleur cervicale neuropathique, les médecins découvrent que c’est bien ce faux Cialis qui est à tchimbe-raid.com l’origine de ce malaise cardiaque.

Маркетинг експерт с диплома на математик и компютърен специалист и с 15 годишен опит като мениджър маркетинг и продажби в ИТ и консултантски компании.

Изкушена от: четенето, писането, блогването, източните философии и пътешествията.

Вярва в: посветеността на кауза, добрата комуникация, семейството.

Мечтае да: се събуди в различна България и види българите усмихнати и вярващи в себе си.

Блогва от края на 2008 година като съавтор на блога за маркетинг, реклама и мениджмънт Маркетинг буркан.

Името на блога идва от Буркана с Мед на любимия й герой от детството Мечо Пух, с който той се утешава във всяка една ситуация и който винаги е готов да сподели с верните си приятели.  Така че Маркетинг Буркан e нещо за споделяне с приятели, с които е интересно да си заедно, или пречупено в контекста на блогването – място за общуване на маркетьори и всички, интересуващи се от тази тема. Смята, че блогването е незаменим начин за създаване на професионални общности, за споделяне на идеи и практики и за популяризиране на самата професия.