Ивелина Атанасова

Ивелина Атанасова е родена на 16 октомври през 1983г.

в град Варна. Израства, учи и понастоящем все още живее в гр. Варна.

Ученическите и студентските й години са изпълнени с много пътувания и странствания, както за да задоволи страстта си да пътешества из нови и непознати места, така и за да ги снима. Сега е щастливо омъжена и горда майка на син.

Завършва международни икономически отношения в академията в гр. Свищов и корпоративен маркетинг в Икономически университет, Варна (където има и известен преподавателски стаж). Владее два западни езика, което предопределя и професионалната й кариера. Основната й сфера на заетост повече от осем години е в областта на маркетинга, рекламата и директните продажби. По време на отпуска по майчинство след раждането на сина й, работи  като преводач с немски език. Към днешна съчетава умело страстта си към технологиите и маркетинга, занимавайки се с интернет маркетинг, социални мрежи и дигитални медии.

Съосновател и съсобственик е на българската бизнес общност – Contacto.bg и онлайн медията за интернет бизнес, социални медии и събития- NewTrend.bg.

„Страстен” привърженик на социалните медии и social media маркетинга и неговото приложение в корпоративния бизнес.

Вярва, че писането й помага да опознае себе си. Харесва света, който вижда през обектива на фотоапарата си и живее за миговете, прекарани със сина и съпруга й.

(Web)Blogoxperience:

http://markbit.net

http://newtrend.bg