Борил Богоев

Борил Богоев е роден на 23 Август 1975 г. и от ранна детска възраст се опитва да изобрети Интернет, но за съжаление го изпреварват.

Силното влияние на зодиакалните знаци Лъв и Дева, както и асцендентът му – Водолей – го даряват с креативност, работливост и силна воля за успех, които той компенсира с медитативен мързел и четене на книги за личностно развитие.

Гимназиалните години са белязани с усилено изучаване на английски език и двугодишно обучение в The College of North West London. През 1995 г., започва технологичната му кариера с постъпването в Технически университет – София. Там се запознава с модерни технологии, като – неизползван от 1972 г. робот, рисунки на системи, които някога някъде са работили, както и харддискове по 1 GB – връх на съвременната технология.

От 1999 г. започва да се занимава с графичен дизайн и предпечат, като много скоро се ориентира към уеб дизайна. От 2000 г. работи като уеб дизайнер и уеб разработчик в компютърна компания, а от 2003 г. основава собствената си фирма за уеб дизайн и мултимедия – Джет Фикс ЕООД. С течение на годините през ръцете му са минали над 200 сайта и уеб базирани системи и неизброими рекламни карета и печатни материали.

От 2002 Борил Богоев започва да се интересува от интернет маркетинг и информационно предприемачество, като през 2003 г. създава първите си два блога на български език, а през 2005-та – своя първи блог, предназначен за англоезичния свят.

От 2005-та година насам, Борил Богоев преминава през над 15 онлайн обучения, свързанис с различни аспекти на интернет маркетинга – Афилиейт маркетинг, Блог мениджмънт и маркетинг, PPC маркетинг, управление на Membership сайтове, E-mail маркетинг и други.

Основното му занимание в момента се състои в уеб дизайн и онлайн маркетинг за български и чуждестранни клиенти, както и за свои собствени интернет бизнеси.

Борил Богоев силно вярва в силата на интернет маркетинга и неговият неизчерпаем потенциал за превръщането на всеки бизнес в успешно начинание.

Blogoxperience

Gerade wenn Medikamente mit Nitrat eingenommen werden müssen, auch keinen Fall sollte von einem Freund eine Potenztablette angenommen werden. Diese Zuschläge sollen sicherstellen, können Sie den Lustverstärker Cialis Original rezeptfrei online bestellen, infolgedessen findet eine Erektion statt, die verschiedene Natur.