Борил Богоев

Борил Богоев е роден на 23 Август 1975 г. и от ранна детска възраст се опитва да изобрети Интернет, но за съжаление го изпреварват.

Силното влияние на зодиакалните знаци Лъв и Дева, както и асцендентът му – Водолей – го даряват с креативност, работливост и силна воля за успех, които той компенсира с медитативен мързел и четене на книги за личностно развитие.

Гимназиалните години са белязани с усилено изучаване на английски език и двугодишно обучение в The College of North West London. През 1995 г., започва технологичната му кариера с постъпването в Технически университет – София. Там се запознава с модерни технологии, като – неизползван от 1972 г. робот, рисунки на системи, които някога някъде са работили, както и харддискове по 1 GB – връх на съвременната технология.

От 1999 г. започва да се занимава с графичен дизайн и предпечат, като много скоро се ориентира към уеб дизайна. От 2000 г. работи като уеб дизайнер и уеб разработчик в компютърна компания, а от 2003 г. основава собствената си фирма за уеб дизайн и мултимедия – Джет Фикс ЕООД. С течение на годините през ръцете му са минали над 200 сайта и уеб базирани системи и неизброими рекламни карета и печатни материали.

От 2002 Борил Богоев започва да се интересува от интернет маркетинг и информационно предприемачество, като през 2003 г. създава първите си два блога на български език, а през 2005-та – своя първи блог, предназначен за англоезичния свят.

От 2005-та година насам, Борил Богоев преминава през над 15 онлайн обучения, свързанис с различни аспекти на интернет маркетинга – Афилиейт маркетинг, Блог мениджмънт и маркетинг, PPC маркетинг, управление на Membership сайтове, E-mail маркетинг и други.

Основното му занимание в момента се състои в уеб дизайн и онлайн маркетинг за български и чуждестранни клиенти, както и за свои собствени интернет бизнеси.

Борил Богоев силно вярва в силата на интернет маркетинга и неговият неизчерпаем потенциал за превръщането на всеки бизнес в успешно начинание.

Blogoxperience